Heisanharju Jaalan Jaloisten hoitoon

Etusivu / Tiedotteet / Heisanharju Jaalan Jaloisten hoitoon

Sopimus Heisanharjun hoidosta

Kouvolan kaupunki ja Jaalan Jaloiset ry allekirjoittivat 7.3.2023 sopimuksen Heisanharjun luonnonsuojelualueen rakenteiden hoidosta ja ylläpidosta. Näin Heisanharju palautui takaisin jaalalaisten hoidettavaksi. Jaalan Jaloiset ovat jo aiemminkin hoitaneet aluetta ja rakentaneet sinne ison kodan kaikkien käytettäväksi.

Sopimus tuli kaupungille ajankohtaiseksi Kymenlaakson Virkistysalueyhdistyksen (Kyvin) lopetettua toiminnan.

Uusi sopimus on pitkäaikainen, joten voimme ottaa tehtävän vastaan huoletta.

Heisanharju on rauhallinen paikka luontoretkelle

Alueella on kiva ympärikierrettävä polku. Polun varrella on leirialue, jossa kodat, laituri ja mm kuivakäymälät.

Katso alueesta tarkemmin tästä >.

Heisanharjun kodat

Heisanharjun leiripaikalla on kaksi kotaa. Näistä suurempi on se Jaalan Jaloisten rakentama ja Kyvin kunnostama. Se kota on kaikkien vapaasti käytettävissä.

Pienempi kota on rakennettu myöhemmin ja varustettu paremmin. Kodassa on mm. lämpöeristetyt ikkunat, joten kota on valoisa sisältä. Rakenteen takia kota yöpymiseen läpi vuoden, kunhan omat varusteet ovat säätilan mukaiset.

Pienempi kota on ns. varauskota. Sen voi varata päiväksi klo 10-16 tai illaksi ja yöksi klo 17 -9 seuraava päivä. Ohessa on linkit kodan varaamiseen. Varausmaksuilla keräämme rahaa alueen ylläpitoon ja latuyhdistyksemme toimintaan.

Jaalan Jaloiset ry:n jäsenenä saat 20%:n alennuksen varaushinnasta.

Käytä koodia: heisa23.

Jotta saat alennuksen, sinulla on oltava Suomen Ladun/Jaalan Jaloisten jäsenrekisterissä ilmoitettuna sähköpostiosoitteesi. Se on oltava sama kuin varauslomakkeella kertomasi. Tarkista jäsentietosi: https://www.suomenlatu.fi/jasenille.html

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *