Syyskokouksen 2021 päätöksiä

Etusivu / Tiedotteet / Syyskokouksen 2021 päätöksiä

Toimintasuunnitelma 2022

Syyskokouksessa päätimme toimintasuunnitelmasta. Toiminnan peruslinjat ovat entiset: tehdään yhdessä, mukavia retkijuttuja kaikille sekä retkeilymahdollisuuksien edistäminen alueellamme.

Totesimme melontareitin Karijärvi-Niskajärvi olevan nyt lähes valmis. Puuttuu enää pientä hienosäätöä, ohjeita ja reitin kuvaus.

Helmikuun lopulla, mikäli lumitilanne sallii, tehdään taas lapsille aihiot lumenveistoon. Sitä ennen Liikasenmäelle tehdään hiukan suurempi lumiveistos kaikkien iloksi.

Suunnitelmaan jätettiin mahdollisuus myös pidempään retkeen, mikäli tilanne sallii ja saadaan säätiöavustus. Tämä selviää ensi vuoden syksyllä.

Toimintasuunnitelman voit lukea tarkemmin tästä.

Karijärvi-Niskajärvi melontareitin lähtöranta Aurantolassa

Jäsenmaksut 2022

Talousarvon laadinnan yhteydessä totesimme Suomen Ladun maksuosuuden nousseen jo tänä vuonna ja nousun odotetaan jatkuvan myös tulevaisuudessa. Oma jäsenmaksuosuutemme on näin ollen pienentynyt, varsinkin kun olemme pitäneet jäsenmaksun samana usean vuoden aikana. Tässä tilanteessa päätimme tehdä jäsenmaksuihin pienen tarkistuksen, jotta pääsemme tasapainoon.

Uudet jäsenmaksut ovat:

  • Henkilöjäsen 25 €
  • Perhejäsenyys 35 €
  • Nuoriso ja opiskelijajäsen 10 €
  • Rinnakkaisjäsen 10 €
  • Kannattajajäsenet 30 €
  • Yhteisöjäsen 33 €

Hartolan ranta ja laituri

Talousarvio

Keskustelussa todettiin tämän vuoden tuloksen olevan ennusteen mukaan hiukan ennakoitua huonompi. Tähän on vaikuttanut yhtenä tekijänä edellä mainittu Suomen Ladun jäsenmaksuosuuden nousu.

Uusi talousarvio oli laadittu toimintasuunnitelman ja esitettyjen jäsenmaksujen perusteella. Tavoitteena on saada pitkään jatkunut negatiivinen talous tasapainoon. Tasapaino saavutetaan pienellä jäsenmaksun nousulla ja muutamalla uudella jäsenellä.

Talousarvion loppusumma + 16 €. Tämän vuoden ennuste on - 245 € ja talousarviomme tälle vuodelle oli -135 €. Tavoitteena on nyt päästä tasapainoon.

Voit tarkastella tarkemmin taloutta tästä >

Sulansalmentien silta

Hallituksen jäsenet

Keskustelun jälkeen päädyttiin entiseen hallituksen jäsenien lukumäärään, puheenjohtaja + 6 varsinaista jäsentä. Hallituksessa tehtiin pieniä muutoksia. Uutena puheenjohtajana aloittaa Topi Rämä. Hän on ollut toiminnassa mukana ja vuoden myös hallituksessa. Nykyinen puheenjohtaja, Eero Niskala, valittiin hallitukseen uutena jäsenenä.

Uusi hallitus:

  • Topi Rämä pj
  • Toiselle vuodella jatkavat: Hannu Puhakka, Maarit Rämä ja Paula Niskala
  • Uutena valittiin: Meliisa Sharp, Satu Witting ja Eero Niskala

Toiminnantarkastajat

Toiminnantarkastajina jatkavat Juha Soimakallio ja varahenkilönä Reijo Valkeapää.

Huhdasjärven laituri

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *