Syyskokouksen 2018 päätöksiä ja toimintaa

Etusivu / Tiedotteet / Syyskokouksen 2018 päätöksiä ja toimintaa

Syyskokouksen päätöksiä ja infoa toiminnasta

Syyskokouksemme pidettiin mukavassa ilmapiirissä ja reippaasti keskustellen. Kokouksessa hyväksyttiin toimintasuunnitelma sekä talousarvio ja jäsenmaksut vuodelle 2019. Tiukassa taloustilanteessamme ja Suomen Ladun nostettua omaa osuuttaan jouduimme nostaman jäsenmaksuja, mutta hyvin maltillisesti. Uudet jäsenmaksulaput tulevat entiseen tapaan Suomen Ladun postittamana tammikuussa.

Kokouksessa valittiin tämän vuoden alussa aloittanut johtokunta, jota nyt kutsutaan hallitukseksi, jatkamaan toimessaan:
Eero Niskala pj ja jäsenet Meliisa Sharp, Hannu Puhakka, Paula Niskala ja Satu Witting

Tärkeänä asiana käsittelimme sääntöjen muutoksen 2. kerran. Uudet säännöt on nyt hyväksytty ja rekisteröity.  Uusien sääntöjen tultua hyväksytyksi kokouksessa päätettiin tiedotteiden ja kokouskutsujen jakamistavaksi sähköinen (nettisivut ja sähköposti). Tällä menettelyllä saamme monen sadan euron vuotuisen säästön.
Tiedämme, että kaikilla ei ole sähköpostia tai emme tiedä oikeaa osoitetta! Tämä pyritään huomioimaan mm. ilmoitustauluja käyttämällä, jotta kukaan ei jää pimentoon.

Lähiajan toimintaa

15.12. Hartolan joulupolku
Jaalan Hartolan kylässä järjestetään myös tänä vuonna tunnelmallinen koko perheen tapahtuma joulupolku. Me olemme mukana järjestämässä yhden rastin metsäpolun varteen. Rastilla saa nautittavaksi nuotiolta nokipannukahvit ja paikalla on myös kivaa tekemistä. Joulupolku on avoinna klo 15-18.

22.2.19 Pihalla kuin lumiukko
Järjestämme Jaalan koululaisille mukavan ulkoilupäivän hiihtoloman kynnyksellä yhdessä koulun kanssa. Tarkoitus on tehdä taas taideteoksia Liikasenmäen pihapiiriin, mikäli meillä on riittävästi materiaalia eli lunta. Lumen puuttuessa järjestämme tarkoitukseen sopivaa muuta toimintaa. Tähän tapahtumaan saamme mahdollisesti apua makkaran paistoon Jaalan Lions Clubilta.

Karhulammenlaavun kunnostus
Saimme Jaalan kotiseutusäätiöltä anomuksemme mukaan lokakuun lopussa rahaa Karhulammenlaavun kunnostukseen. Kunnostus on edennyt ripeästi. Laavun ja käymälän vuotavat katot on uusittu sekä käymälä muutettu kompostoivaksi. Samalla kunnostimme laavun edustan penkit. Jäljellä on vielä tarvittavien opasteiden ja ohjeiden teko ja paikoilleen laitto sekä mahdollisen polun toisen lähtöpaikan saaminen mukaan.

Tulkaa viihtymään ja tunnelmoimaan Hartolan Joulupolulle 15.12. klo 15-18!
Siellä voi kohdata joulupukin poroineen ja nauttia Jaalan Jaloisten tarjoamat nokipannukahvit sekä monta muutakin kivaa rastia.

Toivotamme kaikille reipasta Joulun aikaa ja hyvää Uutta Vuotta!

Hallituksen psta
Eero Niskala, pj

3 thoughts on “Syyskokouksen 2018 päätöksiä ja toimintaa

  1. Ilmoitan sähköpostiosoitteeni tiedottamista varten. t. Tarja

  2. Tutustuin juuri tarkemmin nettisivuihin. Hyvät!
    Laitoin äsken sähköpostiosoitteeni tiedotteita ym. varten. Tiedotteet voin kyllä lukea netistäkin, mutta ei varmaankaan tule kovin usein käytyä nettisivuilla, jos ei ole tietoa, että sinne on tullut jotain uutta.
    t. Tarja

    1. Kiitos Tarja! Sähköpostiosoite on meille tärkeä, koska sitä kautta tavoitamme parhaiten jäsenet. Näin voimme tiedottaa myös pikaisesti eteen tulevista asioista. Netissä tuskin kukaan käy säännöllisesti vilkaisemassa juttuja. Mutta sähköpostin välityksellä voimme viitata täydentäviin netistä löytyviin tietoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *